Om os

Velkommen til Penselstrøg – den nye café i Kalundborg for kreative sjæle og folk, der ønsker noget kvalitetstid med venner, børn, kollegaer eller familien.

Mit navn er Anders, og hvis du tænker jeg umiddelbart IKKE ligner en kreativ mand – ja, så har du såmænd helt ret – det er jeg såmænd heller ikke.

Jeg var dog for noget tid siden så heldig at blive inviteret af min kone med vores børn på en lignende café i en anden by og her blev jeg med det samme forelsket i konceptet, stemningen og den følelse det gav, at lave noget med mine kære på en intens, nærværende, afslappet og superhyggelig måde.

Så her gik iværksætteren i mig i gang, og her godt 6 måneder senere – ja så er tanke blevet til handling og vi åbner op for ”Penselstrøg”, som vi håber I vil tage godt imod.

I cafeen kan du hygge alene eller sammen med dine kære. Du kan afholde fødselsdage, fejre mærkedage, afholde firmaevents med kollegaer, babyshowers, kærestedage, surprise m.m.

Det kræver ingen forkundskaber – mit skønne team af kreative folk, hjælper med ideer, farvevalg og teknikker.

Så kom ned og nyd et par timer hvor du kan male, grine, være impulsiv, nærværende og kreativ – altså kvalitetstid med dig selv eller dine kære. Vores ”Penselstrøg” team står klar med en kop lækker kaffe, lidt økologiske drikke og lidt til den søde tand.

Åbent:

Mandag lukket

Tirsdag kl. 12 – 18

Onsdag kl. 12 – 18

Torsdag kl. 11 – 18

Fredag kl. 11 – 18

Lørdag kl. 10 – 16.30

Søndag kl. 10 – 16.30